Jon Marree (MSc) coach, facilitator & energy engineer

Studeerde politicologie en is opgeleid door het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP) en het Center for ECOintention. Cofounder van INTINN, bureau voor change energizing. Heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in het coachen en trainen van mensen en groepen met heel verschillende achtergronden.

Hans Blokker (MSc) facilitator & energy engineer

Is technisch opgeleid tot civiel ingenieur en volgde daarna verschillende managementopleidingen en –trainingen. Ontwikkelde zich tot mensgerichte interimmanager in een scala van organisaties en tot coach van diverse teams en individuen. Is tot energy engineer opgeleid door het Center for ECOintention. Sinds 2018 dit voegt dit werk een nieuwe, energetische dimensie aan zijn arsenaal toe. Co-founder van INTINN, bureau voor change energizing.
Meer over Hans op: www.blokkeradvies.nl.

Rieke Kaashoek-Folmer (ing.) co-facilitator & energy engineer

Studeerde agrarische bedrijfskunde aan de Hogere Landbouwschool te Dordrecht en volgde onder meer verschillende cursussen op het vlak van intuïtieve ontwikkeling. Toegewijde procesondersteuner en teamplayer. Leerde het vak energy engineering in de vierjarige opleiding van het Center for ECOintention en past dit toe bij onder meer bedrijven en organisaties.